Sommar & Sol

Ja sol har det minst sagt varit denna månad, så otroligt skönt trots att jag iår har lite jobbigare med värmen än vad jag brukar.. men tur att man kan klä av sig "naken" och gå ut på gården utan att någon bryr sig :P
 
Var nästan en månad sen jag uppdatera sist och det har väl hänt tusen grejer som jag minns och inte minns så blir nog inte någon värre uppdatering! :P
 
Danny är inne på sin andra semestervecka så hela två veckor till får vi ha han hemma!! :)
Hans första vecka var ju inte sådär jätte lyckad då han blev stucken av en geting, och visade sig vara otrooligt allergisk, eller som dom misstänker att den bet på något kosntigt ställe som gjorde att han reagrea som han gjorde!
För att göra en lång historia kort: Han tuppa av i trappan, låg och krampa och fick knappt någon luft.. jag får panik ringer efter ambulans, dom säger åt mig att han måste ligga på rygg så jag kan börja göra mun mot mun metoden på honom..han ligger i TRAPPAN..hur jag faktiskt fick ner han eftersom jag måsta lyfta han över trappgrinden är ett stort frågetecken för det minns jag knappt, men ner fick jag han och börja försöka få liv i sin pojkvän som i princip inte får någon luft alls är något jag verkligen aldrig vill göra igen!
Och Maja gulle stod bara vid köksbordet och skrek och grät och ingenting kunna man göra..nej fyfan säger jag bara det värsta jag varit med om i hela mitt liv!!
Nå han repa sig fort och vi fick fara hem bara efter ett par timmar på akuten så det var skönt!
 
Och för att prata om lite roligare saker så har vi annars hittills haft en skön sommar, varit på stranden, hemma och busat, fixat lite på tomten, ätit jordgubbar och massa annat somrigt och hoppas på att vädret håller i sig hela augusti  sen också! :)
 
Imorgon far vi till Brändö och stannar till tisdag!
På måndag skulle min bror och hans flickvän också komma dit på visit :)
Kommer hem tisdag kväll och då far vi direkt med Maja till min mamma och pappa eftersom vi ska på 30 års kalas på onsdagen, på dagen kl 12 redan ska vi till Larssons vattensport och sen blir det väl middag och fest på det :)
 
 
Är nu också redan i vecka 28!
Mår väl som "man ska" eller hur man ska säga, börjar bli tungt att lyfta och bära skruttan för mycket men svårt att låta bli ;)
Halsbrännan kom dock som en chock inatt när jag vakna, det som jag nästan aldrig har haft i mitt liv, hade inte förra graviditeten heller men nu mittiallt, mittinatta :P
 
Lite bilder måste jag väl bjuda på nu också när jag inte skrtivit på så länge :)
 
 
Magen idag, 27+5
 
 
En liten smultrontjuv, man vet vart hon ska när hon börjar springa mot landet ;)
 
Spanar noga in takin (traktorn)
 
 
Överlycklig tjej när gammelmommo kom med liite jordgubbar